Kategoriarkiv: Allmänt

Hjälp med att komma i kontakt med informater för studie om bilpoolsanvändning

Hej,

Mitt namn är Erika Zinders och jag studerar etnologi vid Uppsala Universitet. Denna termin ska jag skriva min kandidatuppsat och inriktningen är hållbar utveckling.  Min tanke är att studera olika strategier för hållbart vardagsresande och för detta vill jag bland annat studera bilpoolmedlemmars erfarenheter av resande. Jag undrar därför om någon av er skulle vilja dela era erfarenheter med mig under en intervju? Intervjun genomför vi på det sätt som passar er bäst.

Om ni är intresserade av att vara med eller har frågor så är det bara att kontakta mig. Min epostadress är erika.zinders@gmail.com och mitt mobilnummer 076 218 68 33.

Ser fram emot att höra från er!

Med vänliga hälsningar

Erika

Sunfleet kommersiell bilpool till Uppsala – välkommen!

Den 10:e mars hade UNT ett reportage om Sunfleet, ett stort företag med miljöbilsprofil, som etablerar sig i Uppsala med två bilar i Svavas garage. Ladda ner reportage

Bilpoolarna tycker att Sunfleet är ett utmärkt komplement genom att den passar dem som vill betala litet mer för att slippa arbeta åt poolen. Sunfleet gör det lättare för Bilpoolarna att hävda vårt koncept: en kooperativ ekonomisk förening där medlemmarna bidrar med eget arbete för att hålla ner kostnaderna.
Sunfleets hemsida

Om hemsidan

Den gamla hemsidan har gjort sitt. Hoppas ni tycker att den nya sidan är trevlig.

Alla är välkomna med förslag till innehåll, eller att lämna en kommentar. Din första kommentar granskas innan den läggs ut, och du kan inte vara anonym. Vi förväntar oss seriösa kommentarer hållna i en trevlig stil och som är av intresse för bilpoolen och dess medlemmar.

Hälsningar från webbmoster Maria