Om hemsidan

Den gamla hemsidan har gjort sitt. Hoppas ni tycker att den nya sidan är trevlig.

Alla är välkomna med förslag till innehåll, eller att lämna en kommentar. Din första kommentar granskas innan den läggs ut, och du kan inte vara anonym. Vi förväntar oss seriösa kommentarer hållna i en trevlig stil och som är av intresse för bilpoolen och dess medlemmar.

Hälsningar från webbmoster Maria

1 tanke kring ”Om hemsidan

  1. Joel

    Trevligt med ny sida! Snyggt också!
    Hoppas ni har något system för att stoppa spaminlägg i kommentarer? (eller stäng av kommentarer om de inte behövs!). Brukar kunna bli tusentals att granska när väl spambottarna hittat till sidan… Själv kör jag ReCaptcha-plugin på min WP-sida. Fungerar mycket bra! 🙂

    Du behöver inte lägga ut denna kommentar!

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *