Hjälp med att komma i kontakt med informater för studie om bilpoolsanvändning

Hej,

Mitt namn är Erika Zinders och jag studerar etnologi vid Uppsala Universitet. Denna termin ska jag skriva min kandidatuppsat och inriktningen är hållbar utveckling.  Min tanke är att studera olika strategier för hållbart vardagsresande och för detta vill jag bland annat studera bilpoolmedlemmars erfarenheter av resande. Jag undrar därför om någon av er skulle vilja dela era erfarenheter med mig under en intervju? Intervjun genomför vi på det sätt som passar er bäst.

Om ni är intresserade av att vara med eller har frågor så är det bara att kontakta mig. Min epostadress är erika.zinders@gmail.com och mitt mobilnummer 076 218 68 33.

Ser fram emot att höra från er!

Med vänliga hälsningar

Erika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *